Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Håndsæbe flydende citron-mynte - 500 ml.
 

Håndsæbe flydende citron-mynte - 500 ml.

Sæben er lavet i Frankrig og udvundet af olivenolie. Den dufter dejligt af citron og mynte, og pynter på både køkken og badeværelse med sin helt forrygende farve. Der er en halv liter i flasken, så med denne sæbe får man virkelig noget for pengene.


 
Image of Håndsæbe flydende lavendel - 500 ml
 

Håndsæbe flydende lavendel - 500 ml

Sæben er lavet i Frankrig og udvundet af olivenolie. Den dufter dejligt af lavendel og pynter på både køkken og badeværelse med sin helt forrygende farve. Der er en halv liter i flasken, så med denne sæbe får man virkelig noget for pengene.


 
Image of Håndsæbe flydende rose - 500 ml
 

Håndsæbe flydende rose - 500 ml

Sæben er lavet i Frankrig og udvundet af olivenolie, og så dufter den skønt af roser i blomst. Der er en halv liter i flasken, så med denne sæbe får man virkelig noget for pengene.


 
Image of Håndsæbe grapefrugt-lemon - 300 ml
 

Håndsæbe grapefrugt-lemon - 300 ml

Aqua, Glycerin (plant based), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Citric Acid, Benzoic Acid, Perfume*, Citral, D-Limonen, *Naturlige æteriske olier.


 
Image of Opvaskemiddel æble-timian - 500 ml
 

Opvaskemiddel æble-timian - 500 ml

Vores opvaskemiddel er tyktflydende og skummende, og opløser selv seje madrester hurtigt og effektivt. Men det bedste er måske, at det er helt uden sulfo og dermed uskadeligt for miljøet - og så, at det dufter så godt. Meget mild mod hænderne.


 
Image of Toiletrens citron-mynte - 500 ml
 

Toiletrens citron-mynte - 500 ml

Hæld en tynd stråle af vores tyktflydende toiletrens langs med kummens kant, lad den virke et øjeblik og se hvor lækkert rent dit toilet bliver. Lader du det sidde natten over, vil det fjerne selv genstridige misfarvninger og gule aflejringer.