Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Clearspring Oolong Te Ø (20 Breve)
 

Clearspring Oolong Te Ø (20 Breve)

Den økologiske Oolong-te fra Clearspring er også kendt som blå te og befinder sig på et stadie mellem grøn og sort te. Oolong te har en markant og delikat smag, som aldrig bliver bitter.


 
Image of Clipper Brændenælde Te Ø (20 breve)
 

Clipper Brændenælde Te Ø (20 breve)

Clipper Te Brændenælde te giver dig en lækker, karakteristisk og frisk urtete. Det er en te, som er ren og klar med en svag, græsagtig tone. Clipper Te Brændenælde te er desuden både økologisk og koffeinfri. Pakken indeholder 20 breve.


 
Image of Clipper Citron & Ingefær Te Ø (20 breve)
 

Clipper Citron & Ingefær Te Ø (20 breve)

Økologisk te med citron og ingefær.


 
Image of Clipper Earl Grey Te Ø (20 breve)
 

Clipper Earl Grey Te Ø (20 breve)

Clipper Te Earl Grey Te indeholder 20 breve med en økologisk te-blanding af højeste kvalitet. Den er let og forfriskende med bergamot oliens vidunderlige smag af citrus. Clipper Te Earl Grey Te er en te til alle tidspunkter på dagen.


 
Image of Clipper Hindbær Te Ø (20 breve)
 

Clipper Hindbær Te Ø (20 breve)

Clipper Hindbærblad Te indeholder 20 breve med en forfriskende blanding af te bestående af 50% røde hindbærblade samt en række af andre naturlige urter. Den er desuden økologisk og fri for koffein.


 
Image of Clipper Hvid Te med Hindbær Ø (26 breve)
 

Clipper Hvid Te med Hindbær Ø (26 breve)

Hvid Te m. Hindbær er en let, delikat og forfriskende te. Produktet er lavet af unge teblade og knopper af te busken som er kombineret med smagen af hindbær.


 
Image of Clipper Kamille Te Ø (20 breve)
 

Clipper Kamille Te Ø (20 breve)

Clipper Te - Kamille te er en klassisk urtete, som er karakteristisk og lindrende. Det er en koffeinfri og økologisk te, som har en delikat smag og en klassisk sol-gylden farve. Pakken indeholder 20 te-breve.


 
Image of Clipper Kamille Te Ø (25 breve)
 

Clipper Kamille Te Ø (25 breve)

Kamille Te Fairtrade øko er en let og lindrende urtete med en blød smag. Clipper anvender kun de bedste og reneste råvarer.


 
Image of Clipper Lakridsrod Te Ø (20 breve)
 

Clipper Lakridsrod Te Ø (20 breve)

Clipper Te Lakridsrod Te er en økologisk te med en særlig fyldig og naturlig sød smag af lakrids, hvilket skyldes, at den er lavet på 100% økologisk lakridsrod. Teen er koffeinfri og af højeste kvalitet.


 
Image of Clipper Orange and Coconut Te Ø (20 breve)
 

Clipper Orange and Coconut Te Ø (20 breve)

En økologisk og fantastisk te fra Clipper. Orange & Coconut giver en forfriskende og dejlig frugtrig te, som specielt har en gennemtrængende smag af appelsin afrundet med cremet kokos.