Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of ABC Vital Pur Beutelsbacher Økologisk - 750 ml.
 

ABC Vital Pur Beutelsbacher Økologisk - 750 ml.

Biodynamisk multifrugtdrik med gulerodssaft og koncentreret jordskoksaft. Saften har en delikat smag, som kommer fra de to eksotiske frugter, ananas og mango. Et glas juice (0,2 l) dækker 50% af det daglige behov for vitamin A og vitamin C.


 
Image of Ananassaft Beutelsbacher Øko - 750 ml.
 

Ananassaft Beutelsbacher Øko - 750 ml.

Saften er presset fra solmodne ananasfrugter, der dyrkes i et økologisk udviklingsprojekt i Mellemamerika. Til at fremstille en liter ananassaft anvendes der to kilo ananasfrugt.


 
Image of Appelsinsaft Beutelsbacher Øko - 750 ml.
 

Appelsinsaft Beutelsbacher Øko - 750 ml.

Appelsinjuice er presset af økologiske søde, solmodne appelsiner. Appelsinerne har fået lov til at hænge og modne på træerne for at sikre den fine appelsinsmag. Når appelsinerne er plukket, presses de til juice i oprindelseslandet. Appelsinerne...


 
Image of Citronsaft Beutelsbacher Demeter Øko - 200 ml.
 

Citronsaft Beutelsbacher Demeter Øko - 200 ml.

En frisk citronsaft fra solmodne citroner. Med sin syrlige og friske smag er citronsaften velegnet til at tilsætte i andre drikkevarer eller som smagsgiver i mad.


 
Image of Druesaft Beutelsbacher Demeter Øko - 750 ml.
 

Druesaft Beutelsbacher Demeter Øko - 750 ml.

De to sorter er omhyggeligt udvalgt til denne liflige og aromatiske druesaft. Barbera bidrager med en intens, dyb rød farve og en fyldig frugtsmag. Montepulciano har en blidere smag og kombinationen muliggør et fint afbalanceret sukker-syreforhold.


 
Image of Druesaft Demeter Økologisk Beutelsbacher - 200 ml.
 

Druesaft Demeter Økologisk Beutelsbacher - 200 ml.

Beutelsbacher Druesaft består af biodynamisk dyrkede røde druer af sorterne barbera og montepulciano. De to sorter er omhyggeligt udvalgt til denne liflige og aromatiske druesaft. Barbera bidrager med en intens, dyb rød farve og en fyldig frugtsmag....


 
Image of Eksotisk multfrugtdrik Beutelsbacher Ø - 750 ml.
 

Eksotisk multfrugtdrik Beutelsbacher Ø - 750 ml.

Frugterne plukkes fra træet, når de er modne og presses skånsomt i dyrkningslandet. Nyd den eksotiske frugtdrik afkølet eller prøv at fryse den ned og lav din egen læskende is.


 
Image of Granatæblejuice Beutelsbacher Økologisk - 330 ml.
 

Granatæblejuice Beutelsbacher Økologisk - 330 ml.

Når du åbner granatæblets uspiselige skal kommer en masse flotte røde frø til syne. Disse frø får Beutelsbacher presset nænsomt til en velsmagende, dyb rød granatæblejuice. Granatæblerne som anvendes er økologisk dyrket i Middelhavsområdet.


 
Image of Granatæblejuice Beutelsbacher Økologisk - 750 ml.
 

Granatæblejuice Beutelsbacher Økologisk - 750 ml.

Når du åbner granatæblets uspiselige skal kommer en masse flotte røde frø til syne. Disse frø får Beutelsbacher presset nænsomt til en velsmagende, dyb rød granatæblejuice. Granatæblerne som anvendes er økologisk dyrket i Middelhavsområdet.


 
Image of Grøntsagscocktail Beutelsbacher Øko - 750 ml.
 

Grøntsagscocktail Beutelsbacher Øko - 750 ml.

Mælkesyregæringen opstår naturligt når grøntsagernes sukkerstoffer omsættes. Mælkesyregæringen giver en let syrlig smag og en smagsnote af umami. Grøntsagscocktailen indeholder naturlig vitamin A.