Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Sugru Mouldable Glue Black (3-pack)
 

Sugru Mouldable Glue Black (3-pack)

Sugru Mouldable Glue Black (3-pack) er det formelige lim til alle dine små projekter. Den er stærk, hvor den efter hærdning bliver til silikone.


 
Image of Sugru Mouldable Glue Black, White & Red (3-pack)
 

Sugru Mouldable Glue Black, White & Red (3-pack)

Sugru Mouldable Glue Black, White & Red (3-pack) er det smarte formelige lim til dine små projekter. Den er stærk, hvor den efter hærdning bliver til silikonegummi.


 
Image of Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black (3-pack)
 

Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black (3-pack)

Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black er det formbare selvhærdende lim der er familie-sikker. Den er rigtig stærk, da den efter hærdningsfasen bliver til fleksibel silikone.


 
Image of Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black, White & Grey (3-pack)
 

Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black, White & Grey (3-pack)

Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black, White & Grey er det formbare selvhærdende lim til de små projekter. Limen er stærk, da den efter hærdningsfasen bliver til fleksibel silikone.


 
Image of Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black, White & Red (3-pack)
 

Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black, White & Red (3-pack)

Det formbare og familievenlige Sugru Mouldable Glue Family-Safe Black, White & Red til alle de små projekter. Limen er utrolig stærk, da den efter hærdning bliver til fleksibel silikone.


 
Image of Sugru Mouldable Glue Family-Safe Grey (3-pack)
 

Sugru Mouldable Glue Family-Safe Grey (3-pack)

Sugru Mouldable Glue Family-Safe Grey er det smarte, formbare og selvhærdende lim til hele familien. Den er enormt stærk, da den efter hærdning bliver til fleksibel silikone.


 
Image of Sugru Mouldable Glue White (3-pack)
 

Sugru Mouldable Glue White (3-pack)

Sugru Mouldable Glue White (3-pack) er det formbare selvhærdende lim til dine små projekter. Limen er super stærk, hvor den efter hærdning bliver til silikone. Holder op til hele 2 kg.


 
Image of Sugru Rebel Tech Kit
 

Sugru Rebel Tech Kit

Sugru Rebel Tech Kit er det ultimative til reparation og tilpasning af dine allerede eksisterende gadgets! Inklusiv 14 life-hack idéer til at forbedre de ting, du bruger mest i hverdagen.


 
Image of Sugru® Black (8 stk)
 

Sugru® Black (8 stk)

Sugru er et fantastisk smart og innovativt produkt, som kan bruges til alle små skavanker i hjemmet og samtidig til at udforske din kreative side.


 
Image of Sugru® Black-White (8 stk)
 

Sugru® Black-White (8 stk)

En af 2010 bedste innovationer har nu fundet vej til Danmark, og du kan nu fikse rigtige mange af dine skavanker i hjemmet.