Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Compeed 3 in 1 fingerrevner - 10 stk.
 

Compeed 3 in 1 fingerrevner - 10 stk.

Compeed fingerrevner er et plaster specielt formet til at beskytte og behandle flossede neglebånd og revner i fingerspidserne. Compeed plaster fungerer som et andet lag hud og hjælper den naturlige fugtbalance med at smertelindre og trykaflaste, samt...


 
Image of Compeed aktive 2i1 ligtorn - 6 stk.
 

Compeed aktive 2i1 ligtorn - 6 stk.

Compeed kombinerer to effektive funktioner i ét plaster: Hydrocolloid og salicylsyre. Hydrocolloid skaber et fugtigt miljø, der opbløder ligtornen og samtidig giver støddæmpning og smertelindring. Salicylsyre opløser effektivt ligtornen.


 
Image of Compeed hår hud plaster medium - 6 stk.
 

Compeed hår hud plaster medium - 6 stk.

Compeed hård hud benytter hydrocolloid teknologi til at blødgøre den hårde hud, så den kan fjernes, og det lindrer både tryk og smerter.


 
Image of Compeed knyste plaster - 5 stk.
 

Compeed knyste plaster - 5 stk.

Specielt designet til at sidde om foden. Compeed knyste plaster giver øjeblikkelig lindring af tryk og friktion og hjælper til at forebygge vabler og dannelse af hård hud. Lige det du behøver for at give dine knyster en pause.


 
Image of Compeed ligtornplaster medium - 10 stk.
 

Compeed ligtornplaster medium - 10 stk.

Compeed ligtorn indeholder en aktiv gel der smertelindrer og hjælper til fjernelse af ligtornen. Plasteret bliver siddende i over 24 timer, er trykaflastende og giver optimal beskyttelse mod friktion.


 
Image of Compeed til forkølelsessår - 15 stk.
 

Compeed til forkølelsessår - 15 stk.

Compeed invisible forkølelsessårsplaster giver op til 12 timers uafbrudt behandling af såret. Såret heler hurtigt, og der dannes signifikant mindre skorpe end ved brug af antivirale cremer. Fordi plastret fungerer som et virus-skjold, nedsætter det...


 
Image of Compeed vabel plaster extreme - 5 stk
 

Compeed vabel plaster extreme - 5 stk

Compeed vabel extreme giver 20% ekstra trykaflastning (sammenlignet med Compeed vabel medium) og beskyttelse mod friktion takket være bikubestrukturen.


 
Image of Compeed vabel plaster medium - 5 stk.
 

Compeed vabel plaster medium - 5 stk.

Compeed vabel medium plaster absorberer fugt og danner en beskyttende pude for at give øjeblikkelig smertelindring og optimale helingsbetingelser for vabler.


 
Image of Compeed vabel plaster small - 6 stk.
 

Compeed vabel plaster small - 6 stk.

Compeed vabel small plaster absorberer fugt og danner en beskyttende pude for at give øjeblikkelig smertelindring og optimale helingsbetingelser for vabler.