Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Bamboo Pro Bambusstrømper selvvarmende Str. 37-45
 

Bamboo Pro Bambusstrømper selvvarmende Str. 37-45

Strømperne indeholder bambus trækul teknologi, der udsender infrarøde stråler og negative ioner. Det aktiveres af din kropsvarme til at cirkulere varme eller nedkøling i forhold til kroppens behov. Perfekt at bruge hele dagen, både derhjemme, på...


 
Image of Bamboo Pro kompressionsstrømper kl. 2 Str. L-XL
 

Bamboo Pro kompressionsstrømper kl. 2 Str. L-XL

Egenskaber ved kompressionsstrømper med bambus trækul: - Udsender infrarøde stråler og negative ioner og giver en naturlig varme...


 
Image of Bamboo Pro kompressionsstrømper kl. 2 Str. M/L
 

Bamboo Pro kompressionsstrømper kl. 2 Str. M/L

Egenskaber ved kompressionsstrømper med bambus trækul: - Udsender infrarøde stråler og negative ioner og giver en naturlig varme til muskler og led - Øger blodcirkulationen, forhindrer træthed, hævelse i ben og fødder ...


 
Image of Bamboo Pro strømper Sort str 37-41
 

Bamboo Pro strømper Sort str 37-41

Forkæl dine fødder. Bambus strømper af god kvalitet, specielt designet til særligt sensitive personer, såsom diabetikere, men er velegnet til alle. Bambus strømperne er meget bløde og behagelige. • Komfortabel ribkant • Sømløs tå med flade...


 
Image of Damestrømper hudfarve Low hidden str. 35-40
 

Damestrømper hudfarve Low hidden str. 35-40

Low hidden - Super komfortable, bløde og lækre dame strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive kvinder, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Damestrømper sorte Every-day str. 35-40
 

Damestrømper sorte Every-day str. 35-40

Every-day - Super komfortable, bløde og lækre dame strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive kvinder, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Damestrømper Sorte Sport str. 35-40
 

Damestrømper Sorte Sport str. 35-40

Sport ankle - Super komfortable, bløde og lækre dame strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive kvinder, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Damestrømper sort hidden str. 35-40
 

Damestrømper sort hidden str. 35-40

Hidden - Super komfortable, bløde og lækre dame strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive kvinder, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Damestrømper sort Low cut str. 35-40
 

Damestrømper sort Low cut str. 35-40

Low cut - Super komfortable, bløde og lækre dame strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive kvinder, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Damestrømper sort Low hidden str. 35-40
 

Damestrømper sort Low hidden str. 35-40

Low hidden - Super komfortable, bløde og lækre dame strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive kvinder, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.