Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Bamboo Pro strømper Sort str 42-46
 

Bamboo Pro strømper Sort str 42-46

Forkæl dine fødder. Bambus strømper af god kvalitet, specielt designet til særligt sensitive personer, såsom diabetikere, men er velegnet til alle. Bambus strømperne er meget bløde og behagelige. • Komfortabel ribkant • Sømløs tå med flade...


 
Image of Herrestrømper hvide Sport ankle str. 38-45
 

Herrestrømper hvide Sport ankle str. 38-45

Sports ankle - Super komfortable, bløde og lækre herre strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive mænd, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Herrestrømper sorte Business str. 38-45
 

Herrestrømper sorte Business str. 38-45

Business - Super komfortable, bløde og lækre herre strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive mænd, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Herrestrømper sorte Hidden str. 38-45
 

Herrestrømper sorte Hidden str. 38-45

Hidden - Super komfortable, bløde og lækre herre strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive mænd, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Herrestrømper Sorte Low-cut str. 38-45
 

Herrestrømper Sorte Low-cut str. 38-45

Low cut - Super komfortable, bløde og lækre herre strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive mænd, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Herrestrømper sorte Sport ankle str. 38-45
 

Herrestrømper sorte Sport ankle str. 38-45

Sports ankle - Super komfortable, bløde og lækre herre strømper med 80% økologisk bambus-viskose. Henvender sig til aktive mænd, der sætter pris på strømper, som er flotte og bløde.


 
Image of Strømper Work boot Herre sort str. 38-45
 

Strømper Work boot Herre sort str. 38-45

Work boot strømper

Et utroligt lækkert par strømper, der er komfortable, bløde og ikke mindst lækre og med hele 80% økologisk bambus-viskose. Perfekt til dig der er aktiv og stadig ønsker bløde og behagelige strømper. Indhold...