Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Desinfektionsmiddel hånd Refill Sonett - 1 liter
 

Desinfektionsmiddel hånd Refill Sonett - 1 liter

Sonett hånd desinfektionsmiddel i praktisk 1 liter refill. Klar til brug alkohol opløsning til hygiejnisk hånddesinfektion. Effektiv mod bakterier, svampe, influenzavirus og norovirus.


 
Image of Skumsæbe til børn morgenfrue - 200 ml.
 

Skumsæbe til børn morgenfrue - 200 ml.

Sonett skumsæbe til børn med morgenfrue. En mild nærende sæbe med en blid duft. Velegnet til hænder, ansigt og resten af kroppen. Mild rengørende sæbe til sart børnehud. Baseret på økologiske planteolier.


 
Image of Skumsæbe til børn morgenfrue refill - 1 liter
 

Skumsæbe til børn morgenfrue refill - 1 liter

Sonett skumsæbe til børn med morgenfrue. En mild nærende sæbe med en blid duft. Velegnet til hænder, ansigt og resten af kroppen. Mild rengørende sæbe til sart børnehud. Baseret på økologiske planteolier. REFILL til 200 ml Skumsæbe for børn


 
Image of Sonett Desinfektionsmiddel - 1000 ml.
 

Sonett Desinfektionsmiddel - 1000 ml.

Til desinfektion af arbejdsflader og udstyr. Virksom mod alle svampe- og bakteriekim, såsom salmonella, colibakterier og mug.


 
Image of Sonett Desinfektionsmiddel - 500 ml.
 

Sonett Desinfektionsmiddel - 500 ml.

Til desinfektion af arbejdsflader og udstyr. Virksom mod alle svampe- og bakteriekim, såsom salmonella, colibakterier og mug. Sprayflaske kan genopfyldes.


 
Image of Sonett Desinfektionsmiddel hånd - 300 ml.
 

Sonett Desinfektionsmiddel hånd - 300 ml.

Sonett hånd desinfektionsmiddel med pumpe. Klar til brug alkohol opløsning til hygiejnisk hånddesinfektion. Effektiv mod bakterier, svampe, influenzavirus og norovirus.


 
Image of Sonett Sæbebobler - Bio Bubbles - 45 ml
 

Sonett Sæbebobler - Bio Bubbles - 45 ml

Børnevenlige sæbebobler. Et skægt legetøj til både store og små. Blæs bobler gennem 3 forskellige størrelser ringe. pH-neutral.