Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Boghvede pasta gutenfri - 250 gram
 

Boghvede pasta gutenfri - 250 gram

Stenmalet boghvede spiral pasta fra Orgran er glutenfrie små spiralformede pastaer, som kan bruges der, hvor man ellers ville bruge pasta og pastaspiraler.


 
Image of Brun ris fusilli skruer glutenfri Doves Øko 500gr
 

Brun ris fusilli skruer glutenfri Doves Øko 500gr

Naturlig glutenfri pasta skruer fra Doves Farm er lavet i Italien af fuldkornsris. Doves Glutenfri pasta har en fremragende smag og konsistens, og egner sig derfor til en glutenfri diæt, hvor man ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. Doves...


 
Image of Grøn ærte penne Økologisk fra Biogan - 250 gram
 

Grøn ærte penne Økologisk fra Biogan - 250 gram

Denne pasta er produceret i pastaens hjemland Italien og er udelukkende produceret af mel fra grønne ærter. Dette giver et højt kostfiber- og protein indhold, og pastaen kan derfor være en del af en sund varieret vegetarkost.


 
Image of Lasagneplader glutenfri fra Urtekram Ø - 250 gr
 

Lasagneplader glutenfri fra Urtekram Ø - 250 gr

Lækre glutenfrie lasagneplader, der bevarer den eftertragtede al dente konsistens ved tilberedning.


 
Image of Majs & Ris Fusilli Pasta glutenfri Økologisk 500 g
 

Majs & Ris Fusilli Pasta glutenfri Økologisk 500 g

Naturlig glutenfri pasta skruer fra Doves Farm er lavet i Italien af fuldkornsris og majs. Doves Glutenfri pasta har en fremragende smag og konsistens, og egner sig derfor til en glutenfri diæt, hvor man ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet.


 
Image of Majs & Ris Penne glutenfri Øko - 500 gram
 

Majs & Ris Penne glutenfri Øko - 500 gram

Naturlig glutenfri pasta penne fra Doves Farm er lavet i Italien af fuldkornsris og majs. Doves Glutenfri pasta har en fremragende smag og konsistens, og egner sig derfor til en glutenfri diæt, hvor man ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet.


 
Image of Majs & Ris Spaghetti glutenfri - 500 gram
 

Majs & Ris Spaghetti glutenfri - 500 gram

Naturlig glutenfri spaghetti fra Doves Farm er lavet i Italien af fuldkornsris og majs. Doves Glutenfri pasta har en fremragende smag og konsistens, og egner sig derfor til en glutenfri diæt, hvor man ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet.


 
Image of Pad Thai nudler glutenfri Økologiske - 250 gram
 

Pad Thai nudler glutenfri Økologiske - 250 gram

King Soba Pad Thai Nudler er produceret af certificerede Fairtrade, økologiske brune ris og har en lækker nøddeagtig smag og samtidig en let og elastisk konsistens. De er hvede- og glutenfri. Begge typer passer fint til både kolde og varme retter...


 
Image of Rød linse Strozzapreti Øko fra Biogan - 250 gram
 

Rød linse Strozzapreti Øko fra Biogan - 250 gram

Denne pasta er produceret i pastaens hjemland Italien og er udelukkende produceret af mel fra røde linser. Dette giver et højt kostfiber-og proteinindhold og pastaen kan derfor være en del af en sund varieret vegetarkost.


 
Image of Shirataki fettuccine glutenfri pata - 200 gram
 

Shirataki fettuccine glutenfri pata - 200 gram

Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden. Shirataki er et alternativ til almindelig pasta, men med få kulhydrater. Shirataki kan anvendes i alle retter, skal blot varmes op da de ikke ændrer konsistens.