Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Parker 24C Double Edge Safety Razor
 

Parker 24C Double Edge Safety Razor

Parker 24C Double Edge Safety Razor er en 3-piece åbnings double edge razor med et traditionelt og lækkert krom design. Perfekt til den stilet mand.


 
Image of Parker 26C Double Edge Safety Razor
 

Parker 26C Double Edge Safety Razor

Moderne og stilfuld safety razor, hvor du opnår et hurtigere resultat med samme effektivitet som altid. Det skyldes, at det er en double edge skraber med blade ud til begge sider af skraberhovedet.


 
Image of Parker 29L Double Edge Safety Razor
 

Parker 29L Double Edge Safety Razor

Denne Parker 29L Safety Razor er double edged, hvilket betyder at det blad der monteres vil stikke ud på hver side af skraberhovedet og derved kan du opnå en hurtigere barbering. Skraberen har closed comb. Closed comb er godt for både nybegyndere og...


 
Image of Parker 31R Straight Razor Shavette
 

Parker 31R Straight Razor Shavette

En lækker shavette skraber fra Parker som siden 1973 har fremstillet kvalitetsskrabere og barberknive. De har ved hjælp af deres store erfaring lavet denne fede shavette barberkniv.


 
Image of Parker 33R Straight Razor Shavette
 

Parker 33R Straight Razor Shavette

En shavette er en barberkniv hvor du istedet for den gamle kniv bruger et DE barberblad såsom Merkur Super Platinum istedet for at kniven er en del af barberbladet.


 
Image of Parker 34R Straight Razor Shavette
 

Parker 34R Straight Razor Shavette

Denne shavette fra Parker har et klassisk design; skaftet lavet et rustfrit stål og håndtaget har en fin cremehvid farve. Et design der sent vil gå af mode. Med shavetten kommer du tæt på oplevelsen af at bruge en almindelig barberkniv, samtidig...


 
Image of Parker 60R Double Edge Safety Razor
 

Parker 60R Double Edge Safety Razor

Denne Razor fra Parker har et fint og enkelt design. Den er lavet af chrom og skaftet har en lille fin mønstret detalje.


 
Image of Parker 65R Double Edge Safety Razor
 

Parker 65R Double Edge Safety Razor

Skrabere med closed comb holder huden stram hvilket giver en glattere og fladere overflade til barbering. Ved at holde huden helt stram under barbering undgår du rifter. Skaftet er mønstret, som giver skraberen et unikt touch.


 
Image of Parker 89R Double Edge Safety Razor
 

Parker 89R Double Edge Safety Razor

Parker er kendt for at producere traditionelle skrabere med et twist af moderne design. Denne skraber er ingen undtagelse.


 
Image of Parker 95R Double Edge Safety Razor
 

Parker 95R Double Edge Safety Razor

Parker 95R Double Edge Safety Razor er lavet af chrom og har en fin oval spejlagtig detalje på skaftet.